Corul inocentilor

Un proiect conceput cu multa dragoste, rabdare, 7 luni de munca si 80 €. Corul Inocentilor este format din 5000 de chipuri miniaturale din ceramica, intre acestea se remarca cele 200 albastre care subliniaza mesajul si scopul proiectului – printre noi exista persoane care au nevoie de sprijinul si atentia noastra.

CORUL INOCENTILOR

Corul inocentilor a venit si vine in sprijinul fundatiilor care au in grija copii cu nevoi speciale. Expunerea lucrarii atrage atentia publicului asupra cauzei sustinute de fiecare fundatie in parte.

In cele 6 expozitii organizate pana in acest moment, sumele donate catre fundatii au depasit 35000 €.
Corul inocentilor este o modalitate de a arata lumii ca INCA se mai poate, ca spiritul civic INCA mai exista printre noi.
“Expoziţia organizată de Andrei Pandea cuprinde un mănunchi de sentimente, trăiri şi provocări pentru publicul contemporan într-un demers cultural care pune împreună arta plastică, altruismul și spiritul civic. […]

Corul inocenţilor este o rostire mută a fiinţelor de bun simţ care se descoperă prin ele însele şi se remarcă în exterior prin fragilitatea atotcuprinzătoare a expresiei umane.[…]

Proiectul te invită să priveşti lumea de aproape ca să o înţelegi, să o accepţi cu defectele ei şi să ajungi să o iubeşti cu tot ce oferă ea, dar este deopotrivă şi o invitaţie la implicare, pentru că prin noi se poate schimba ceva pentru EI, copiii cu dizabilitati”

Vasile Duda- Istoric de arta
Ceramica Pandea s-a dezvoltat in momentul initierii proiectului Corul Inocentilor. Toate lucrarile sunt realizate in stil propriu, manual si nu in ultimul rand, fiecare lucrare este un unicat. Se stie ca ceramica este conceputa din pamant, apa si foc. CERAMICA PANDEA are nevoie de ceva mai mult…are nevoie de suflet.

Coș

loader